Потребна ви е помош?
+38978450546

Информации за испорака

Доставата изнесува 130 денари. Истата се врши низ целата територија на државата и пристигнува за 2 до 4 работни дена од денот на нарачката.

Пред да се достави пратката, доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефонски број за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.

Пратките на littleone.mk се уредно и безбедно спакувани се со цел да се заштитат од било какви оштетувања. Доколку забележите било какви оштетувања и неправилности, веднаш контактирајте нѐ на е-маил адресата info@littleone.mk или во порака на социјалните мрежи Facebook и Instagram