Потребна ви е помош?
+38978450546

Додатоци Kinderfeets®


Изберете од стилските додатоци на брендот Kinderfeets!

Рачно плетената корпа Kinderfeets® е одличен и практичен додаток за детскиот баланс велосипед. Одговара на сите велосипеди Kinderfeets® и повеќето велосипеди без педали од други брендови. Корпата има димензии (10 x 13 x 8 cm) и може брзо..
1.200 ден.
Повеќе

Дрвената корпа Kinderfeets® е прекрасен и практичен додаток за детскиот велосипед без педали. Дрвената корпа Kinderfeets® одговара на сите велосипеди Kinderfeets® и повеќето велосипеди без педали од други брендови. Рачно изработена дрвена кор..
1.200 ден.
Повеќе

Пробудете ја фантазијата на вашите деца со Kinderfeets “Push & Pull Animals”! Рачно изработени од издржлив бамбус и гумени обложени тркала, со цел за да спречи гребење на површините во домаќинството. Секое животно кога ќе се ..
1.200 ден.
Повеќе

Детската кацига Kinderfeets® обезбедува максимална заштита за мали деца кои се вклучени во спортски активности: возење велосипед без педали, трицикл, класичен велосипед, скејтборд или скутер. Безбедноста на нашите малечки секогаш е на пр..
2.600 ден.
Повеќе

Детската кацига Kinderfeets® обезбедува максимална заштита за мали деца кои се вклучени во спортски активности: возење велосипед без педали, трицикл, класичен велосипед, скејтборд или скутер. Безбедноста на нашите малечки секогаш е на пр..
2.600 ден.
Повеќе

Детската кацига Kinderfeets® обезбедува максимална заштита за мали деца кои се вклучени во спортски активности: возење велосипед без педали, трицикл, класичен велосипед, скејтборд или скутер. Безбедноста на нашите малечки секогаш е на пр..
2.600 ден.
Повеќе

Детската кацига Kinderfeets® обезбедува максимална заштита за мали деца кои се вклучени во спортски активности: возење велосипед без педали, трицикл, класичен велосипед, скејтборд или скутер. Безбедноста на нашите малечки секогаш е на пр..
2.600 ден.
Повеќе

Детската кацига Kinderfeets® обезбедува максимална заштита за мали деца кои се вклучени во спортски активности: возење велосипед без педали, трицикл, класичен велосипед, скејтборд или скутер. Безбедноста на нашите малечки секогаш е на прво место. Имаат прил..
2.600 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)