Потребна ви е помош?
+38978450546

2 во 1 велосипеди Kinderfeets® Tiny Tot Plus


Kinderfeets® Tiny Tot/Plus се рачно изработени дрвени велосипеди без педали со низок рам, инспириран од Холандија, ергономски дизајнирана позиција на седиште и управувач, како и биоразградливи гуми без воздух. Користејќи велосипед без педали Kinderfeets®, вашето дете ќе развие различни моторни вештини како што се -  вежбање на координација и рамнотежа, како и можност за независно возење.

-15%

2 во 1 - Трицикл и Баланс велосипед: Kinderfeets® Tiny Tot е наменет за деца од 12 и ветува бесконечна забава. Лесен детски велосипед без педали, еколошки прилагоден и корисен подарок за 1-виот роденден на вашето дете. Популарниот и нагр..
4.837 ден. 5.690 ден.
Повеќе

Ви го претставуваме новиот велосипед без педали Kinderfeets® Tiny Tot Plus, поголема варијанта на познатиот Kinderfeets® Tiny Tot 2 in 1 што е наменет за најмладите од 18 месеци до 4 години! Еколошки детски велосипед без педали кој доаѓа во прекрасни пастелни ..
5.990 ден.
Повеќе

Ви го претставуваме новиот велосипед без педали Kinderfeets® Tiny Tot Plus, поголема варијанта на познатиот Kinderfeets® Tiny Tot 2 in 1 што е наменет за најмладите од 18 месеци до 4 години! Еколошки детски велосипед без педали кој доаѓа во прекрасни пастелни ..
5.990 ден.
Повеќе

Ви го претставуваме новиот велосипед без педали Kinderfeets® Tiny Tot Plus, поголема варијанта на познатиот Kinderfeets® Tiny Tot 2 in 1 што е наменет за најмладите од 18 месеци до 4 години! Еколошки детски велосипед без педали кој доаѓа во прекрасни пастелни ..
5.990 ден.
Повеќе

Ви го претставуваме новиот велосипед без педали Kinderfeets® Tiny Tot Plus, поголема варијанта на познатиот Kinderfeets® Tiny Tot 2 in 1 што е наменет за најмладите од 18 месеци до 4 години! Еколошки детски велосипед без педали кој доаѓа во прекрасни пастелни ..
5.990 ден.
Повеќе

Ви го претставуваме новиот велосипед без педали Kinderfeets® Tiny Tot Plus, поголема варијанта на познатиот Kinderfeets® Tiny Tot 2 in 1 што е наменет за најмладите од 18 месеци до 4 години! Еколошки детски велосипед без педали кој доаѓа во прекрасни пастелни ..
5.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)