Потребна ви е помош?
+38978450546

Tiny Glider


Дали Вашето малечко сака да го истражува светот на тркала? Kinderfeets Tiny Glider е мало возило со 4 тркала дизајнирано за млади амбициозни возачи. Вклучениот стап за туркање може да го користат родителите и возрасните за да им помогнат на децата да ги водат додека се навикнуваат на маневрирањето на едрилицата, а гумите без воздух EVA спречуваат гребнатини на внатрешните површини.

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.