Потребна ви е помош?
+38978450546

Проодувалки и колички Kinderfeets®


Прекрасните дрвени играчки/проодувалки Kinderfeets се наменети за надворешна и внатрешна употреба и ќе му помогнат на Вашето дете да ги направи првите чекори и да вежба рамнотежа и развива моторни вештини. Исто така се идеални и за транспорт и складирање на детските омилени играчки.

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка која овозможува бесконечна забава и усовршување на моторните вештини Kinderfeets® Cargo Walker е совршен додаток за секоја детска соба. Kinderfeets® Cargo Walker 2 во 1 може да се користи како ..
5.900 ден.
Повеќе

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка која овозможува бесконечна забава и усовршување на моторните вештини Kinderfeets® Cargo Walker е совршен додаток за секоја детска соба. Kinderfeets® Cargo Walker 2 во 1 може да се користи како ..
5.900 ден.
Повеќе

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка за надворешна и внатрешна употреба ќе му помогне на вашето дете да ги направи првите чекори и да вежба рамнотежа и развива моторни вештини. Kinderfeets® Pram Walker комбинира две работи - проодувалка за бебињ..
6.500 ден.
Повеќе

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка за надворешна и внатрешна употреба ќе му помогне на вашето дете да ги направи првите чекори и да вежба рамнотежа и развива моторни вештини. Kinderfeets® Pram Walker комбинира две работи - проодувалка за бебињ..
6.500 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)