Потребна ви е помош?
+38978450546

Toybox & Walker


Kinderfeets® Toy Box е совршен додаток за секоја детска соба или детско катче и овозможува сите играчки да бидат складирани на едно место. Малите деца можат да ги возат своите омилени играчки, книги и останати работи со помош на практичната врвка.

Дрвената кутија е дизајнирана специјално за мали деца, бидејќи е доволно голема и лесно достапна, а покрај практичната врвка, детето може лесно да ја фати со рацете од било која страна и со тоа да ги вежба своите први чекори. Идеална е за играње дома за време на дождливи денови, како и за играње на отворено.

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.