Потребна ви е помош?
+38978450546

Сензорни подлоги Ortoto®


Запознајте ги уникатните сензорни подлоги Ortoto®. Овие подлоги го поттикнуваат развојот на сетилата, имагинацијата и моторните вештини. Дополнително, тие го намалуваат стресот, ја подобруваат циркулацијата на крвта и обезбедуваат подобар ноќен сон. И забавниот дел... можат да ги користат и деца и возрасни! 

Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Повеќе

Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Конвексна површина покриена со уредни шилци - нежно го масира секој прст на нозете, давајќи задоволувачка смисла. Уникатниот профил на сложувалката со хемисферичното издигнување во центарот е специјално дизајниран за луѓе кои страдаат или кои сакаат да спречат..
900 ден.
Повеќе

Површина со среден мек интензитет погодна за деца и возрасни. Површината е покриена со меки шилци кои работат слично како акупунктурата и акупресурата. Го препорачуваме за луѓе кои бараат релаксација по напорниот ден, особено за жени кои носат потпетици. Тоа п..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Повеќе

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
2.500 ден.
Повеќе

Што може да биде посовршено од мајката природа? Само визуелизација на совршенството во комплетот за масажа Ortoto „Четири сетила“. Почувствувајте го ветровитиот шепот на врвовите на големите смреки, уживајте во сјајот на камениот брег. Четири допири, четири си..
3.100 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
4.400 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот и да поддржат активе..
5.500 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 19 од 19 (1 страни)