Потребна ви е помош?
+38978450546

Сетови сензорни подлоги


ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
2.500 ден.
Повеќе

Што може да биде посовршено од мајката природа? Само визуелизација на совршенството во комплетот за масажа Ortoto „Четири сетила“. Почувствувајте го ветровитиот шепот на врвовите на големите смреки, уживајте во сјајот на камениот брег. Четири допири, четири си..
3.100 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
4.400 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот и да поддржат активе..
5.500 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Повеќе

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)