Потребна ви е помош?
+38978450546

BABY (0+)


Vroom vroom… Зафатените возачи и нивните шарени возила ги канат малите деца да играат! Овој едукативен сет содржи 30 големи парчиња и прави совршена игра. Можете да играте на различни начини! Откријте ги сите слики и проверете кој е побрз во наоѓањето на..
600 ден.
Повеќе

Со прикажување и објаснување на илустрациите, се формира блиска врска со детето и совршено се стимулира когнитивниот и моторниот развој.При раѓањето, видот сè уште е недоволно развиен. На почетокот, бебињата најдобро гледаат јасни обрасци со висок контраст, а ..
1.200 ден.
Повеќе

Откријте го светот заедно со Вашето бебе уште од првите денови на животот! Погледнете колку забавно можете да уживате со новороденчето.Оваа прва едукативна книга за прикажување на Вашето бебе содржи јасни контрастни слики, кои го привлекуваат вниманието на беб..
1.200 ден.
Повеќе

Никогаш не е прерано да го истражуваш светот!Овие двострани картички со дваесет големи илустрации се погодни за мали деца, кои можат да гледаат само бои со висок контраст и јасни контури. Едноставни, јасни обрасци, прилагодени на визуелната перцепција на ма..
1.200 ден.
Повеќе

Никогаш не е рано да се истражува светот!Овие двострани флеш карти со дваесет големи илустрации се соодветни за бебиња над три месеци кои се способни да забележат детали и да идентификуваат помали елементи од една целина. Едноставни, јасни обрасци, приспособен..
1.200 ден.
Повеќе

Бебешкиот пакет со висок контраст од Banana Panda е збирка од 7 двострани контрастни картички и 2 книги -  хармоника за поддршка на развојот на вашето дете во најраните недели од животот. Овој производ 3-во-1 се развива со вашето дете од раѓање до 1 го..
1.400 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)