Потребна ви е помош?
+38978450546

2 во 1 велосипеди Kinderfeets® Tiny Tot


Kinderfeets® Tiny Tot/Plus се рачно изработени дрвени велосипеди без педали со низок рам, инспириран од Холандија, ергономски дизајнирана позиција на седиште и управувач, како и биоразградливи гуми без воздух. Користејќи велосипед без педали Kinderfeets®, вашето дете ќе развие различни моторни вештини како што се -  вежбање на координација и рамнотежа, како и можност за независно возење.

-15%

2 во 1 - Трицикл и Баланс велосипед: Kinderfeets® Tiny Tot е наменет за деца од 12 месеци и ветува бесконечна забава. Лесен детски велосипед без педали, еколошки прилагоден и корисен подарок за 1-виот роденден на вашето дете. Популарниот..
4.837 ден. 5.690 ден.
Повеќе
-15%

2 во 1 - Трицикл и Баланс велосипед: Kinderfeets® Tiny Tot е наменет за деца од 12 месеци и ветува бесконечна забава. Лесен детски велосипед без педали, еколошки прилагоден и корисен подарок за 1-виот роденден на Вашето дете. Популарниот ..
4.837 ден. 5.690 ден.
Повеќе
-15%

2 во 1 - Трицикл и Баланс велосипед: Kinderfeets® Tiny Tot е наменет за деца од 12 месеци и ветува бесконечна забава. Лесен детски велосипед без педали, еколошки прилагоден и корисен подарок за 1-виот роденден на вашето дете. Попул..
4.837 ден. 5.690 ден.
Повеќе
-15%

2 во 1 - Трицикл и Баланс велосипед: Kinderfeets® Tiny Tot е наменет за деца од 12 и ветува бесконечна забава. Лесен детски велосипед без педали, еколошки прилагоден и корисен подарок за 1-виот роденден на вашето дете. Популарниот и нагр..
4.837 ден. 5.690 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)