Потребна ви е помош?
+38978450546

Детска игротека Kinderfeets®


Преку физичката развојна игра со системот Pikler, децата добиваат мускулна и кардиоваскуларна сила, градат самодоверба, ја подобруваат моториката и ја истражуваат својата имагинација истовремено.

Kinderfeets Child's Swing го поттикнува развојот на рамнотежа и координација, имагинативно размислување, груби моторни вештини и самодоверба. Лесен е за склопување и е совршен за во двор, кампување, игротека, канцеларија или парк!Рачно изработено од бреза, бук..
3.300 ден.
Повеќе

Можете ли да се искачите на врвот? Kinderfeets Climbing Ladder се ниша и се движи динамично со секој чекор – поттикнувајќи го развојот на сетилните вештини, јачината на јадрото, рамнотежата, координацијата, грубите моторни вештини и вестибуларната ориентација...
3.390 ден.
Повеќе

Kinderfeets Baby Swing оживува мала имагинација и инспирира ран физички развој. Закачете ја како лулашка во дворот или ставете ја внатре во домот во дождлив или студен ден. Рачно изработено од бреза, буково дрво и природно јаже; и завршена со нетоксичен лак ..
3.990 ден.
Повеќе

МАЛИОТ троен качувачки триаголник на Pikler е најкомпактен од триаголниците за качување и има можност за качување од 2 страни. Изработен е со користење на дрво од бреза и бука и е совршена опција за децата кои ја истражуваат својата авантур..
6.990 ден.
Повеќе

Двостраната/реверзибилна Pikler Ramp & Slide нуди бесконечен број на игри! Денес може да биде топоган, утре место за качување или мост, а следниот ден пешачка патека или имагинарен влез во вашиот замок. Преку активна развојна игра со системот Pikler, ..
7.990 ден.
Повеќе

Pikler Rocking & Climbing Arch служи и како лулашка или уред за качување за активни мали деца. Изработен е со користење на дрво од бреза и бука и е совршена опција за децата кои ја истражуваат својата авантуристичка страна. Преку ф..
8.990 ден.
Повеќе

MEDIUM Pikler Triple Climber Triangle има 2 страни за качување и е склоплив за лесно складирање. Изработен е со користење на дрво од бреза и бука и е совршена опција за децата кои ја истражуваат својата авантуристичка страна. Преку физичкат..
10.990 ден.
Повеќе

ГОЛЕМИОТ троен качувачки триаголник на Pikler има 3 различни страни за качување: една со јажиња, друга со дрвени блокови за чекорење и трета со штипки. Изработена е со користење на дрво од бреза и бука и е совршена опција за децата кои ја истраж..
17.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)