Потребна ви е помош?
+38978450546

PRESCHOOLER (3+)


Овие разиграни коњчиња од магична земја ќе го пренесат Вашето дете во светот на попредизвикувачките сложувалки!Оваа практична кутија содржи 5 сложувалки, од кои секоја се состои од 9 парчиња. Шарените илустрации ги поттикнуваат децата да ја состават сложувалка..
600 ден.
Повеќе

1… 2… 3… Време е за патување во светот на броевите. Соберете ги вагоните и потоа одлучете кој ќе се вози во секој од нив. Сите на возот! Оваа едукативна панорамска сложувалка се состои од 30 елементи: 20 традиционални парчиња и 10 кругови за усогласување..
1.500 ден.
Повеќе

Ве очекува универзум на изненадувања! Погледнете внимателно за да ги најдете!Има многу интересни работи за малите набљудувачи да ги пронајдат во оваа детална и шарена сложувалка од 60 парчиња. Прво, спојте ја сложувалката, а потоа побарајте ги предметите во ра..
1.500 ден.
Повеќе

Овој фасцинантен сет на илустрации на мапи на светот е совршен избор за љубителите на природата кои сакаат да ги истражуваат необичните суштества на секој континент. Секоја илустрација прикажува различен жител на географска област, обезбедувајќи и забава и обр..
1.500 ден.
Повеќе

Овој комплет сложувалки од 500 парчиња е совршен избор за љубителите на мачки кои сакаат да поминуваат време правејќи фасцинантни слики. Секоја сложувалка има различна графика која прикажува убава мачка заедно со името на нејзината раса, обезбедувајќи заб..
1.500 ден.
Повеќе

Овој комплет сложувалки од 100 парчиња е совршен избор за љубителите на кучиња кои сакаат да поминуваат време правејќи фасцинантни слики. Секоја сложувалка има различна графика која прикажува прекрасно куче заедно со името на неговата раса, обезбедувајќи ..
1.500 ден.
Повеќе

Составувањето на оваа џамбо сложувалка од 168 парчиња е забавен начин за младите истражувачи да научат за светот. Дали сте подготвени да запознаете диви животни, да набљудувате неверојатни растенија и да видите исклучителни места? Во секој агол на светот ве..
1.800 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)