Потребна ви е помош?
+38978450546

Детски ранци Trunki®


Дури и најмалите треба да се пакуваат за на одмор! Со разновидни слатки животински дизајни, нашите ранци се совршени за складирање на целиот имот на вашето дете. Без разлика дали вашето малечко е приврзаник на дино или фанатик за риби, нашата колекција на ранци со ликови на животни е идеална за секое дете.

Секој од овие кул ранци ги дизајниравме со удобни ремени, лесни материјали и еден куп иновативни карактеристики. Нашите ранци Trunki може да се користат за време на училишни патувања, прошетки, пикник или за во градинка.

Ви ги претставуваме Trunki торбите за ужина, кои лесно може да се претворат и во ранец и се вистинското решение за чување на оброкот на Вашето дете.  - Имаат изолирана внатрешност, која е отпорна на влага.   - Имаат внатрешен мрежен џ..
1.400 ден.
Повеќе

Ви ги претставуваме Trunki торбите за ужина, кои лесно може да се претворат и во ранец и се вистинското решение за чување на оброкот на Вашето дете.  - Имаат изолирана внатрешност, која е отпорна на влага.   - Имаат внатрешен мрежен џ..
1.400 ден.
Повеќе

Пристигнаа Trunki симпатичните и практични ранчиња, наменети за најмилите кои одат во градинка, на училиште или на прошетка со родителите. Запознајте ги Берт, Бетси, Дадли, Лерој и Типу, пет забавни и привлечни ликови кои носат радост и стил на Вашите де..
2.190 ден.
Повеќе

Пристигнаа Trunki симпатичните и практични ранчиња, наменети за најмилите кои одат во градинка, на училиште или на прошетка со родителите.Запознајте ги Берт, Бетси, Дадли, Лерој и Типу, пет забавни и привлечни ликови кои носат радост и стил на Вашите дечиња..
2.190 ден.
Повеќе

Пристигнаа Trunki симпатичните и практични ранчиња, наменети за најмилите кои одат во градинка, на училиште или на прошетка со родителите.Запознајте ги Берт, Бетси, Дадли, Лерој и Типу, пет забавни и привлечни ликови кои носат радост и стил на Вашите дечиња..
2.190 ден.
Повеќе

Пристигнаа Trunki симпатичните и практични ранчиња, наменети за најмилите кои одат во градинка, на училиште или на прошетка со родителите.Запознајте ги Берт, Бетси, Дадли, Лерој и Типу, пет забавни и привлечни ликови кои носат радост и стил на Вашите де..
2.190 ден.
Повеќе

Пристигнаа Trunki симпатичните и практични ранчиња, наменети за најмилите кои одат во градинка, на училиште или на прошетка со родителите. Запознајте ги Берт, Бетси, Дадли, Лерој и Типу, пет забавни и привлечни ликови кои носат радост и стил на Вашите дечи..
2.190 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)