Потребна ви е помош?
+38978450546

Cargo Walker


  1. Количката Kinderfeets® Cargo Walker ќе му овозможи на вашето дете да развие моторни вештини на забавен начин и да ги направи своите први независни чекори. Количките обезбедуваат дополнителна стабилност при одење. Детето ќе може цврсто да се држи до широката дрвена рачка висока 43 см. Тркалата на количките се обложени со гума, што спречува гребење и оштетување на мебелот и површините и обезбедува добра стабилност. Количката е погодна за деца од една година и е совршена за играње дома, но и за пријатни прошетки на отворено.

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка која овозможува бесконечна забава и усовршување на моторните вештини Kinderfeets® Cargo Walker е совршен додаток за секоја детска соба. Kinderfeets® Cargo Walker 2 во 1 може да се користи како ..
5.900 ден.
Повеќе

Прекрасната дрвена играчка/проодувалка која овозможува бесконечна забава и усовршување на моторните вештини Kinderfeets® Cargo Walker е совршен додаток за секоја детска соба. Kinderfeets® Cargo Walker 2 во 1 може да се користи како ..
5.900 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)