Потребна ви е помош?
+38978450546

Водоотпорни ранци Trunki®


Забавувајте се во природа во сите временски услови или собирајте школки на брановите бидејќи нашиот ранец од водоотпорен материјал ќе ги одржува сите ваши работи суви! Идеален е за сите детски патувања! Прерамките за рамо се широки и може да се прилагодат за д..
1.790 ден.
Повеќе

Забавувајте се во природа во сите временски услови или собирајте школки на брановите бидејќи нашиот ранец од водоотпорен материјал ќе ги одржува сите ваши работи суви! Идеален е за сите детски патувања! Прерамките за рамо се широки и може да се прилагодат за д..
1.790 ден.
Повеќе

Забавувајте се во природа во сите временски услови или собирајте школки на брановите бидејќи нашиот ранец од водоотпорен материјал ќе ги одржува сите ваши работи суви! Идеален е за сите детски патувања! Прерамките за рамо се широки и може да се прилаго..
1.990 ден.
Повеќе

Забавувајте се во природа во сите временски услови или собирајте школки на брановите бидејќи нашиот ранец од водоотпорен материјал ќе ги одржува сите ваши работи суви! Идеален е за сите детски патувања! Прерамките за рамо се широки и може да се прилаго..
1.990 ден.
Повеќе

Забавувајте се во природа во сите временски услови или собирајте школки на брановите бидејќи нашиот ранец од водоотпорен материјал ќе ги одржува сите ваши работи суви! Идеален е за сите детски патувања! Прерамките за рамо се широки и може да се прилаго..
1.990 ден.
Повеќе

Детскиот водоотпорен ранец Trunki Paddlepak е дизајниран во форма на атрактивен кит орка. Изработен е од висококвалитетен водоотпорен материјал. Волуменот на ранецот е 10 литри, што е доволно за сува облека и за ужина. Под ранецот има мал џеб со патент, во кој..
2.290 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)