Потребна ви е помош?
+38978450546

Баланс играчки Kinderfeets®


Дрвените баланс играчки на брендот Kinderfeets поттикнуваат отворена и активна игра и ја стимулираат имагинацијата на Вашето дете. Исто така тие се корисни и за развојот на чувство на баланс и рамнотежа.

Изградете физичка издржливост и тестирајте ја вашата агилност со Kinderfeets Balance Disk! Изработен од дрвен бамбус и рециклирани пластични шишиња, дискот е совршена одржлива алатка за развој на стабилност на телото, јачина на јадрото, добро држење на те..
3.290 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената даска за рамнотежа Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како..
4.480 ден. 5.600 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената баланс даска Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како&..
4.720 ден. 5.900 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената даска за рамнотежа Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како..
4.720 ден. 5.900 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената даска за рамнотежа Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како..
4.720 ден. 5.900 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената даска за рамнотежа Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како..
4.720 ден. 5.900 ден.
Повеќе
-20%

Дрвената даска за рамнотежа Kinderfeets® Kinderboard им овозможува на децата да ги усовршат своите моторни вештини, а воедно е и повеќенаменска играчка преку која можат да се лулаат и лизгаат, а истовремено може да се користи како тунел за воз или автомобил. ..
4.720 ден. 5.900 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)