Потребна ви е помош?
+38978450546

Индивидуални сензорни подлоги


Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Повеќе

Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Повеќе

Конвексна површина покриена со уредни шилци - нежно го масира секој прст на нозете, давајќи задоволувачка смисла. Уникатниот профил на сложувалката со хемисферичното издигнување во центарот е специјално дизајниран за луѓе кои страдаат или кои сакаат да спречат..
900 ден.
Повеќе

Површина со среден мек интензитет погодна за деца и возрасни. Површината е покриена со меки шилци кои работат слично како акупунктурата и акупресурата. Го препорачуваме за луѓе кои бараат релаксација по напорниот ден, особено за жени кои носат потпетици. Тоа п..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Повеќе

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Повеќе

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)