Потребна ви е помош?
+38978450546

Ortoto®

Sensory Mat Little Pyramids Caramel Milk Подлога

Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Little Pyramids Sea Turquoise Подлога

Нашата најостра површина. 81 елегантна пирамида се дизајнирани за особено енергична масажа за големи и мали стапала. За оние кои очекуваат супер-длабока интензивна масажа. Може да се користи не само за вашите стапала, туку и за грбот за да се олесни болката во..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Lucky Paws Desert Sand Подлога

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Lucky Paws Pumpkin Orange Подлога

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Lucky Paws Sea Turquoise Подлога

Оваа подлога има мешани елементи на меки и цврсти текстури, имитирајќи различни големини на шепи. Обезбедува средна стимулација која добро ги тренира мускулите на потколеницата. Исто така, обезбедува релаксирачки ефект на ѓонот и може да ја намали анксиозноста..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Pinecones Dark Chocolate Подлога

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Подробнее

Sensory Mat Pinecones Dark Green Подлога

Изберете од меки (нежни стимулации) или крути (интензивна стимулација) површини покриени со изненадувачки реални модели на шумски подови. Боровите иглички и шишарки ќе ги разбудат вашите сетила и ќе обезбедат релаксирачки третман за вашите стапала. Тоа е како ..
1.300 ден.
Подробнее

Sensory Mat Shining Sun Light Red Подлога

Конвексна површина покриена со уредни шилци - нежно го масира секој прст на нозете, давајќи задоволувачка смисла. Уникатниот профил на сложувалката со хемисферичното издигнување во центарот е специјално дизајниран за луѓе кои страдаат или кои сакаат да спречат..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Spikes Azure Blue Подлога

Површина со среден мек интензитет погодна за деца и возрасни. Површината е покриена со меки шилци кои работат слично како акупунктурата и акупресурата. Го препорачуваме за луѓе кои бараат релаксација по напорниот ден, особено за жени кои носат потпетици. Тоа п..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Stones Atlantic Salmon Подлога

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Stones Mint Подлога

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mat Stones Storm Grey Подлога

Површината на сложувалката е покриена со крути камчиња со различни големини и форми. Камењата се одлични кога станува збор за развој на сензорни и моторни вештини. Препорачуваме да правите вежби од петицата до петите и да стапнете на страната на стапалото за д..
900 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Grass" Сензорна подлога сет од 8 pcs

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Little Pyramids" Сензорна подлога сет од 8 pcs

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
5.600 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Sandy Waves" Сензорна Подлога сет 6 pcs

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
4.400 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Set Four Senses" Сензорна подлога сет од 4 pcs

Што може да биде посовршено од мајката природа? Само визуелизација на совршенството во комплетот за масажа Ortoto „Четири сетила“. Почувствувајте го ветровитиот шепот на врвовите на големите смреки, уживајте во сјајот на камениот брег. Четири допири, четири си..
3.100 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Shining Sun" Сензорсна подлога сет од 3 pcs

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот&..
2.500 ден.
Подробнее

Sensory Mats "Stones box" Сензорна подлога сет од 8 pcs

ОРТОТО е иновативен бренд кој е специјализиран за развој на сензорни ортопедски подлоги за масажа наменети за децата и возрасните. Истите се дизајнирани за да ја подобрат циркулацијата на крвта, да го ублажат стресот и да поддржат активе..
5.500 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 19 од 19 (1 страни)